Vă îmbrățișez cu un zâmbet :)

 

EU sunt Elena și vă primesc cu brațele deschise pe blogul meu!

Vreau să vă întâmpin cu o simplă îmbrățișare! Un gest mic, ușor, banal, dar care cred că poate face minuni pentru fiecare dintre noi.

EU sunt un om simplu, dar cu enorm de multă iubire în suflet! Iubesc viața și-mi place să mă bucur de fiecare zi. Cred în Dumnezeu, iar credința mea îmi dă aripi și mă întărește atunci când am nevoie. Iubesc natura, copiii, animalele si sunt pasionată de un stil de viață sănătos, alături de care îmi place să mă bucur de  momentele preferate de relaxare: masaj, yoga, shopping și călătorii.

Totodată, EU sunt ʺFresh E.M.ʺ, pentru că am hotărât să-i dau vieții mele un restart, din nevoia de a mă redescoperi, din dorința de a mă bucura de libertate și de a-mi urma ideile, visurile și dorințele. Pentru că vreau să fiu eu însămi, să spun ce gândesc, să fiu un om integru și curajos, să fac doar ce-mi place și să iubesc ceea ce fac. Vreau să mă înconjor doar de oameni frumoși și împreună să ne facem viețile extraordinare,  îmi doresc să pot fi în continuare un om bun și vreau să-mi las amprenta într-un mod pozitiv asupra lumii.

Scriu despre idei în care cred, lucruri care mă inspiră, despre trăiri, pasiuni și vă prezint povești reale.

Pentru că vreau să împărtășesc experiențe cu ceilalți, pentru că-mi place teribil de tare să-i adun pe cei dragi la masă și pentru că mă relaxează, m-am apucat serios si de gătit!

Am rețete de tot felul, potrivite pentru un stil de viață sănătos: vegetarian/vegan/raw vegan; gustări reci care se pregătesc rapid, preparate simple dar extrem de gustoase, rețete vechi și noi, rețete știute și mai puțin știute, preparate-inspirație de moment sau din ce ai prin frigider… etc., însă fiecare preparat din blog-ul meu, este gătit de mine, adaptat și modificat după bunul meu plac!

Mâncăm, înainte de orice, ne bucurăm împreună de tot ce ne oferă viața mai frumos și apoi … mai povestim!

Aduc puțină inspirație pentru ca fiecare dintre voi să vă faceți singuri, viața minunată!

Promit să fur timpului, ori de câte ori pot, clipe de răgaz pe care să le dedic acestui blog și să vă inspir doar cu gânduri bune, poze cu zâmbete, lucruri deosebite, mâncare delicioasă, locuri frumoase, momente memorabile și chiar cu micile lucruri care pe mine mă fac fericită.

Aștept cu plăcere să-mi lăsați comentariile voastre chiar aici pe blog și sper din suflet să avem doar conversații constructive!

Acesta este domeniul meu, pe care îl plătesc și pentru care mi-am rezervat dreptul să fiu selectivă.

De asemenea, aștept cu drag, să-mi împărtășiți momentele voastre frumoase, să mă inspirați la rândul vostru cu gânduri bune și zâmbete.

 

Sunt deschisă și pentru COLABORĂRI!

Sunt licențiată în Jurnalism și masterand în Comunicare mediatică și Publicitate!

Dețin o diplomă de DJ de Radio și o diplomă de  Editor/Reporter/Prezentator Radio/TV(1 an universitar, în cadrul Școlii de Televiziune Tudor Vornicu).

De peste 10 ani, am cumulat experiență în domenii ca: Marketing, Vânzări, Resurse Umane(HR), Televiziune/Radio și Relații Publice(PR-meserie pe care o practic și in prezent).

 

Abia aștept să cunosc oameni frumoși!